Leiriläiset ovat lähteneet ja sääsket saapuneet!

Lappilainen luonto teki kaikkensa jotta Leimaus 2014 -leiri onnistuisi. Lämpöä riitti niin että kesän hellepäivät taisivat Rovaniemellä olla siinä. Sääsket jaksoivat odottaa sopivasti lauantaihin ja tämän jälkeen Ounasvaaralla onkin ollut jälleen kuhinaa. Varmaan joku sääskien oma leimaus on käynnissä!

Leiriviestin jälkeen me ohjaajat emme enää tavanneet, joten en ole voinut kiittää teitä kaikkia. Olitte erittäin suuressa roolissa leirin onnistumisen kannalta. Suunnistusleirejä on helppo järjestää, sillä ohjaajat ympäri Suomen ovat erittäin ammattitaitoisia. Lapset ja nuoret ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mikä ei tällaisen, uuden aikataulupaketin leirillä ole mikään itsestään selvyys. Kiitos!

Leiriviesti oli sen näköinen kuin haaveilinkin. Ohjaajainfossa muistutin jokaista teistä ohjaajat siitä että voisimme katsoa viestin jälkeen itseämme hyvillä mielin peiliin. Me ohjaajat kun teemme viestijoukkueista itsemme näköisen. Hyvältä näytti!

Itse jouduin leirin valmistelujen aikana ja myös leirin aikana tuijottelemaan itseäni peilistä moneenkin kertaan. Jouduin tekemään monia vaikeita päätöksiä. Kaikkien toiveita ei voitu toteuttaa. Aina välillä joku ohjaajista tai leiriläisistä joutui pettymään. Yritin olla tasapuolinen. Kiitos kaikille minua tehtävässä tukeneille, erityisesti Juhalle ja Susannalle! Katsoin taas aamulla peiliin, näin väsyneet kasvot. Mieleen nousi vanha, kliseinen sanonta: “Väsynyt, mutta onnellinen”!

Mukavaa suunnistuskesää kaikille!

Toivottelee
Mikko
Ratamestariryhmän johtaja