Seurojen majoitus- ja ruokailupaikat Leimauksella

Seurat majoittuvat Lapin urheiluopistolla, Porokadulla, Ounashallissa ja Lakitupien mökeissä. Lisäksi osa on ns. ei-majoittuvia. Ruokailupaikkoja on neljässä eri pisteessä: Porokadulla, Lappi Areenalla ja urheiluopistolla kaksi ravintolaa Puhti ja Leiripaikka.

Porokadulla ja Kammeissa (opiston lisärakennuksia, joissa on sekä huone- että lattiamajoittujia) majoittuvat ruokailevat Porokadulla, Ounashallin telttamajoittujat ja mökkimajoittujat ruokailevat Lappi Areenan tiloissa ja urheiluopistolla majoittuvat (Sporthotel ja lattiamajoittujat) sekä ei-majoittuvat ruokailevat urheiluopiston kahdessa ruokaravintolassa (Puhti ja Leiripaikka).

Keskiviikon ja torstain harjoituksiin Napapiirille kuljetaan busseilla. Busseilla on kaksi lähtöpaikkaa; Porokatu ja Lappi Areena. Porokadulla ruokailevat lähtevät bussilla harjoituksiin Porokadulta.  Lappi Areenalla ja urheiluopistolla ruokailevien bussin lähtöpaikka on Lappi Areena. Valkoinen väriryhmä (teho- ja pro-ryhmät) kulkee keskiviikkona ja torstaina omilla busseillaan omiin harjoituksiin oman aikataulun mukaan ja heillä bussien lähtöpaikkana toimii vain Lappi Areena.

Viereisestä linkistä löytyy koonti edellä esitetyistä asioista seuroittain. Majoitus-ja-ruokailupaikat (xls-tiedosto)